16 Kasım Çarşamba
09.45
1 fincan süt
1 dilim İzmir tulumu
2 dilim tam tahıllı ekmek Uno
10.30
1 kupa kahve
Bir arkadaşımla öğle yemeği için Palladium'a gittim. En üst kattaki Bilakis'ten çorba ve salata yiyeceğim...
13.30
1 kase domates çorbası
Füme somonlu deniz mahsullü salata (aman Tanrım böyle kötü bir tat olamaz! Önce salatadaki bir malzeme bozulmuş sandım çünkü bu salatadan her zaman yerim ve beğenirim. Ama bugün içinde çok kötü bir tat var. Ayırt etmekte zorlandım. Bildiğim bir tat değil. En sonunda maydonoz sanıp yediğim otta bir sorun olduğuna karar verdim. Sonradan sorup öğrendim ki bu ot KİŞNİŞ miş! Bir daha asla ağzıma kişniş sürmem. Neye faydalı olup olmadığını bilmek bile istemiyorum. Hayatımdan sonsuza kadar çıkarttıklarımın arasına kişniş de katıldı.)
1 dilim kepekli ekmek
Kişniş tadından kurtulmak için bir kahve içmem lazım.
15.00
1 minik parça bitter çikolata
1 kupa hazır kahve
Bugün eve erken gidip biraz yemek yapayım dedim. Ben kapuska yerim ama eşim yemez bari ona da mercimek çorbası yapayım...
18.30
1 adet elma
1 ufak parça haşhaşlı börek
20.30
8 kaşık kıymalı kapuska
1 dilim ruşeymli ekmek
22.00
1 fincan yeşil çay
Toplam 1,5 litre su
Günün değerlendirmesi :
Fazla yememe eğilimim devam ediyor. Bunda salata ve lahana gibi lifli besinleri yememin de etkisi var. Çünkü şişince uzun süre tok kalıyorum. Ayrıca az yedikçe iştah köreliyor. Sürekli yemek düşünerek iştahınızı devamlı açmayın.
16 Kasım Çarşamba
Diyetisyen Serap Orak Tufan
www.seraporak.com
www.kendinizeiyibakin.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder