27 Şubat 2012 Pazartesi

360. GÜN

13 Şubat Pazartesi 2012

Uzun zamandır yaptığım gibi yine kahvaltımı evde tost olarak yedim.

08.45
1 fincan süt
Kaşarlı tost (önceki günlerin fotoğraflarından nasıl olduğunu gorebilirsiniz. Bu uyarı yeni takip etmeye başlayanlar için tabi ki)

10.00
1 kupa kahve

Öğle yemeğimi yine Ataşehir Değirmen'den sipariş vereceğim. Bu aralar canım kırmızı et istiyor ben de menüden ona göre tercih yaptım. Aslında genelde sebzeli menüsünü tercih ediyorum.


12.30
15-16 parça kuşbaşı etli yemek
Makarnanın 1/4'ü (tadını hiç beğenmedim)
1 kase cacık

14.30
1 fincan Türk kahvesi


16.00
1 kupa yeşil çay
2 dilim Wasa

Akşam yemeğinde canım kurufasulye istedi. Evde de eşime uygun yemek olmadığı için bu tercih ikimize de uydu. Ataşehir Çömlek'e gittik.


20.00
1 porsiyon etli kuru fasulye (6-8 kaşık vardır ölçmedim)
4 kaşık pilav (yarım porsiyon sipariş verdim)
Birkaç parça turşu

Meyve ustası kocam meyvemi de hazırladı.


22.30
2 adet kivi (4 kivi doğramış)
3-4 dilim elma

Toplam 2 litre kadar su

Günün değerlendirmesi :
Bugün sağlıklı yemekler yedim. En sağlıksız olan kısmı turşuydu. Bu kadar tuzlu yiyecekler sağlıklı değildir. Ödem yapar, su tutar, yatkınlık varsa tansiyonu tetikler. Ama ben turşu seviyorum, çünkü tatlıcı olmadığım için tuzlu tatları severim. Fazla yememek lazım tabi...

13 Şubat Pazartesi 2012

Diyetisyen Serap Orak Tufan

www.seraporak.com
www.kendinizeiyibakin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder